vrijwilligers gezocht!

Brainwash Festival kan niet zonder de hulp van vrijwilligers! Elk jaar maken bijna honderd vrijwilligers ons festival mogelijk! Vrijwilligerswerk bij Brainwash is ook een geweldige manier om een kijkje achter de schermen van een festival te krijgen.

wat kun je verwachten?

Als vrijwilliger help je een dagdeel mee als bijvoorbeeld zaalwacht, kassamedewerker of publieksbegeleider. Je werkt samen met het vaste team en krijgt zo een uniek kijkje achter de schermen van de organisatie. Voor of na je shift krijg je gratis toegang tot onze programma’s en natuurlijk de afterparty. Afhankelijk van welke shift(s) je werkt, worden lunch en diner verzorgd. Natuurlijk zijn er gedurende de dag voldoende snacks en drankjes aanwezig.

Brainwash Festival is het grootste jaarlijkse denkfestival van Nederland en België. In meer dan zestig programma’s komen de meest baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om antwoorden te vinden op de grootste vragen van vandaag. Het festival vindt dit jaar plaats op zondag 27 oktober 2024 op verschillende locaties op en rond het Leidseplein in Amsterdam, zoals de Melkweg, Paradiso, De Balie, Bellevue en Club Up.

ik doe mee >>

hoe kun je meehelpen?

centrale festivaldag (zondag 27 oktober)

Als zaalwacht, ticketscanner of publieksbegeleider op één van de locaties kun je de festivalsfeer volop ervaren. Als vrijwilliger op Brainwash Festival op 27 oktober kun je je aanmelden voor 1 of 2 shifts, in de volgende twee tijdsblokken:

Blok 1 – 11:00 – 17:30 uur
Blok 2 – 16:30 – 22:00 uur

Deze tijden zijn een indicatie in welk tijdsblok je shift zal plaats vinden: de precieze tijden van je shift worden later nog vastgesteld. 

 

opening & festival bookclubs (donderdag 24 en zaterdag 26 oktober)

Op donderdagavond vindt de openingsavond van het festival plaats en zaterdag organiseren we verschillende festival book clubs op unieke locaties in Amsterdam. Hiervoor zijn we ook op zoek naar vrijwilligers die naast de festival dag op 27 oktober ook op 24 of 26 oktober willen komen vrijwilligen.


sluit je aan bij team brainwash!

Kom je ook? Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Laat weten welk(e) dag(en) en tijdsblok(ken) je graag wilt werken. In september nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve indeling en planning. Zet na aanmelding de datum maar alvast in je agenda, want we kunnen je hulp zeker gebruiken! 

ik doe mee >>

 Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!