vrijwilligers gezocht!

Brainwash Festival kan niet zonder de hulp van vrijwilligers! Voor jou is het een mooie kans om op een bijzondere manier bij ons festival betrokken te zijn.

wat kun je verwachten?

Als vrijwilliger help je een dagdeel mee als bijvoorbeeld zaalwacht of publieksbegeleider. Je werkt samen met het vaste team en krijgt zo een uniek kijkje achter de schermen van de organisatie. Voor of na je shift krijg je gratis toegang tot een deel van onze programma’s en natuurlijk de afterparty. Afhankelijk van welke shift(s) je werkt, worden lunch en diner verzorgd. Natuurlijk zijn er gedurende de dag voldoende snacks en drankjes aanwezig.

Brainwash Festival is het grootste jaarlijkse denkfestival van Nederland en België. In meer dan zestig programma’s komen de meest baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om antwoorden te vinden op de grootste vragen van vandaag. Het festival vindt dit jaar plaats op zondag 29 oktober 2023 op verschillende locaties op en rond het Leidseplein in Amsterdam, zoals de Melkweg, Paradiso, De Balie, Bellevue en Club Up.

Daarnaast zullen er op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober een aantal voorprogramma’s worden gemaakt.

ik doe mee >>

hoe kun je meehelpen?

Als zaalwacht, ticketscanner of publieksbegeleider op één van de locaties kun je de festivalsfeer volop ervaren. Hieronder lees je alles over de mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden.                                                   

Als vrijwilliger op Brainwash Festival op 29 oktober kun je je aanmelden voor 1 of 2 shifts, in de volgende twee tijdsblokken:

blok 1 – 11:00 – 17:30 uur
blok 2 – 16:30 – 22:00 uur

Deze tijden zijn een indicatie in welk tijdsblok je shift zal plaats vinden: de precieze tijden van je shift worden later nog vastgesteld.

sluit je aan bij team brainwash!

Aanmelden kan via de onderstaande link. Laat ons via het aanmeldformulier weten in welk(e) tijdsblok(ken) je graag wilt werken. In september nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve indeling en planning.

ik doe mee >>

Ben je op 29 oktober niet beschikbaar, maar wil je als vrijwilliger toch graag de handen uit de mouwen steken voor Brainwash Festival? Vind je het bijvoorbeeld leuk om mee te helpen op de dagen voor het festival start? Dan kun je ons een mailtje sturen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

In september wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een definitieve indeling en planning. Maar zet na aanmelding de datum maar alvast in je agenda, want we kunnen je hulp zeker gebruiken!

vragen of even overleggen?

Je kunt ons bereiken via vrijwilliger@brainwashfestival.nl.

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!