vrijwilligers gezocht!

vrijwilligers gezocht!

Brainwash Festival kan niet zonder de hulp van vrijwilligers! Help je ook mee op het grootste denkfestival van Nederland en België? Hieronder lees je alles over de mogelijkheden en hoe je je kunt aanmelden.

Als vrijwilliger kun je op een bijzondere manier bij de programma’s betrokken zijn. Je helpt een dagdeel mee als bijvoorbeeld zaalwacht of publieksbegeleider en werkt samen met het vaste festivalteam. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de organisatie. Voor of na je shift krijg je gratis toegang tot een deel van onze programma’s en natuurlijk de afterparty. Afhankelijk van welke shift(s) je werkt, worden lunch en diner verzorgd. Natuurlijk zijn er in de loop van de dag voldoende snacks en drankjes aanwezig.

De belangrijke vragen van vandaag
Brainwash Festival is het grootste denkfestival van Nederland en België. Elk jaar komen meer dan 80 baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om antwoorden te vinden op de grootste vragen van vandaag. Het festival vindt dit jaar plaats op zondag 29 oktober 2023 op verschillende locaties op en rond het Leidseplein in Amsterdam, zoals de Melkweg, Paradiso, De Balie, Bellevue en Club Up.
Daarnaast zijn er op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober een aantal voorprogramma’s.

Aanmelden?
Het officiële aanmeldformulier komt in de zomer online. Mocht je nu al willen doorgeven dat je je als vrijwilliger wilt aansluiten bij Team Brainwash kun je je aanmelden via dit formulier. Dan nemen we in augustus contact met je op!

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!