vrijwilligers gezocht!

Lieve (oud-)Brainwasher,

We zijn al hard aan de slag om Brainwash Festival 2022 op zondag 30 oktober weer tot een groot succes te maken. We maken een fantastisch programma met circa 80 spraakmakende gasten, van theatermakers tot wetenschappers en filosofen. Ben je benieuwd naar wie er dit jaar op het programma staan? Check dan vooral onze line-up!

Het festival zal ook dit jaar plaatsvinden op verschillende locaties op en rondom het Leidseplein in Amsterdam (De Melkweg, Paradiso, De Balie, Bellevue, De Vondelkerk en Club Up). Lijkt het je leuk om daar onderdeel van te zijn? Graag! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons team te ondersteunen. Je gaat dan aan de slag als zaalwacht of publieksbegeleider op één van de locaties en krijgt op deze manier de festivalsfeer goed mee. In ruil voor jouw hulp krijg je, naast een leuke ervaring, toegang tot een deel van het programma en gratis toegang tot de afterparty in Club Up. Lunch en/of diner worden verzorgd.

30 oktober:                                                                                                   Als vrijwilliger bij Brainwash Festival kun je 1 of 2 shifts invullen.
Er is voor deze shifts keuze uit 2 tijdblokken:
Blok 1: 11:00 – 17:30 uur.
Blok 2: 16:30 – 22:00 uur.

Deze tijden zijn slechts een indicatie. De definitieve tijden van je shift zullen later worden gecommuniceerd.

Heb je zin en interesse om ons (opnieuw) te helpen? Super! Dan kan je je aanmelden via de onderstaande link vóór 5 september. Laat ons daar weten welk(e) tijdsblok(ken) je graag wilt werken.

Aanmeldformulier:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbmu6rTZ4eG-PI2Rb0wmY-cW8-
RexDi70fTsw_9nDHkmO08A/viewform?usp=sf_link

27, 28 en/of 29 oktober:
Mocht je 30 oktober niet beschikbaar zijn maar wil je toch graag de handen uit de mouwen steken voor Brainwash Festival? Dat kan ook op 27, 28 en 29 oktober. Op deze dagen vinden er ook programma’s plaats als opmaat naar het Brainwash Festival. Het gaat hier om een kleinschaliger programma. Mocht dat je aanspreken, stuur dan een mailtje naar vrijwilliger@brainwashfestival.nl. Dan kijken we samen
naar de mogelijkheden!

In september nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve indeling en planning. Maar zet na aanmelding de datum maar alvast in je agenda, want we kunnen je hulp zeker
gebruiken!

Mocht je vragen hebben stuur dan vooral een mailtje naar:

vrijwilliger@brainwashfestival.nl

Wij kijken uit naar je reactie!

Vriendelijke groeten,

Maaike Moors
Vrijwilligerscoördinator Brainwash Festival

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!