vriend van het festival

Door lid te worden van de vriendengroep van Brainwash Festival draag je jaarlijks bij aan de programmering van het grootste denkfestival van Nederland en België. Door jouw steun kunnen we spannende gesprekken organiseren, schurende performances programmeren en de meest toonaangevende denkers uitnodigen.

Je wordt vriend van het festival vanaf 250 euro per jaar, voor een periode van twee jaar. Stichting Brainwash heeft de status van culturele ANBI. Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen. Voor meer informatie, zie de fiscale voordelen onderaan deze pagina. 

We danken je graag voor je steun, met: 

  • 2 festivalkaarten voor Brainwash Festival (ter waarde van 84 euro)
  • 2 kaarten voor de openingsavond (ter waarde van 35 euro)
  • We stellen je als eerste op de hoogte over aankomende Brainwash Specials (zo waren de afgelopen jaren Nick Cave, Louis Theroux, Chimamanda Ngozie Adichie  en Thomas Piketty bij ons te gast).

Wil je vriend worden?
Om vriend te worden vul je dit formulier in. Wij nemen daarna contact met je op. Heb je een vraag, mail dan naar Marije Ligthart: marije@brainwashfestival.nl 

 

Over de fiscale voordelen: De Geefwet biedt fiscale voordelen en maakt het mogelijk om ongeveer 25% op je gift te besparen. Stichting Brainwash is een goed doel: de organisatie is aangemerkt als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daarmee vrijgesteld van successie- en schenkingsrecht. Steun aan onze organisatie kan hierdoor fiscaal gezien gunstig zijn. De belastingdienst betaalt mee aan de periodieke of eenmalige gift. Lees hier meer over de geefwet. De Belastingdienst vraagt in je aangifte naar het RSIN van uw ANBI. Ons RSIN nummer is: 855370580.

Eenmalige gift i.p.v. van vriendschap: Wil je liever een eenmalige gift doen? Dat kan! Je kunt zelf bepalen hoe hoog het schen­kings­be­drag is. Ook deze giften zijn fiscaal voordelig en vallen onder de geefwet. Een donatie kan overgemaakt worden naar (IBAN)rekeningnummer NL23 ABNA 05138394 10  t.n.v. Stichting Brainwash  o.v.v. ‘eenmalige gift’.

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!