plan je festivalbezoek

Op 29 oktober is het tijd voor Brainwash Festival. Alle belangrijke informatie vind je hier op een rij! 

onderweg naar het festival

  • We raden je aan met het OV of de fiets naar ons festival te komen. Kom je toch met de auto? Dan raden we je aan bij Q-Park Byzantium te parkeren.

ticket kwijt?

  • Misschien heb je je ticket alweer maanden geleden gekocht en ben je aan het zoeken in je inbox. De tickets zijn verstuurd door Yourticketprovider. Kun je ze nog niet vinden? Je kan via ticketopvragen.nl je ticket(s) nogmaals opvragen.

festivalbandje inwisselen

  • Je kunt je ticket inwisselen voor een festivalbandje op 29 oktober vanaf 11:30 bij De Melkweg, Paradiso, Theater Bellevue en De Balie. Met dit bandje krijg je toegang tot alle festivalprogramma’s. Kom je pas later naar het festival toe? Vanaf 14:30 kun je alleen nog bij De Balie je bandje ophalen. En let op: als je een studententicket gekocht hebt, vragen we je om je studentenpas.

op het festival 

  • Er zijn zo’n 60 programma’s verspreid over de Melkweg, Paradiso, De Balie, Theater Bellevue en De Kring. Ons Botanisch Lab vind je midden op het Leidseplein.
  • Als je het festival bezoekt krijg je bij het ophalen van je festivalbandje een programmaboekje en blokkenschema. Vind je het fijn om ons blokkenschema op je telefoon te bekijken? Je vindt die hier.
  • Eventuele programmawijzigingen zijn op de festivaldag op deze pagina te vinden.
  • Elke zaal heeft een maximumcapaciteit, dus we kunnen niet garanderen dat je altijd een plekje hebt. Zorg dus dat je ruim op tijd bij de programma’s bent die je écht niet wilt missen.
  • Eindig je festivaldag op de afterparty in de Kring!

toegankelijkheid

  • Heb je een mobiliteitsbeperking waarmee wij rekening kunnen houden, laat het ons weten. Alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk behalve Club Up/De Kring. We helpen je graag dus mail ons waar je naartoe wilt en we zorgen dat we voor je klaarstaan: mail@brainwashfestival.nl.

eten en drinken

  • Op alle locaties van Brainwash Festival kun je terecht voor een drankje. Op en rond het Leidseplein zijn er tal van plekken waar je een frietje of snelle hap kan eten. Bij MILK, het café van de Melkweg, kun je een snack krijgen. De festivallocaties De Balie en De Smoeshaan (Bellevue) hebben een restaurant. We kunnen niet garanderen dat er plek is, dus check of je kunt reserveren als je zeker wilt zijn van een tafeltje.

Heb je nog een vraag voor ons? Bekijk onze FAQ of laat het ons weten via mail@brainwashfestival.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!