plan je festivalbezoek

Vandaag is het tijd voor Brainwash Festival. Alle belangrijke informatie vind je hier op een rij! 

 

 • Programmawijzigingen: Met 64 programma’s en meer dan 100 sprekers zijn er altijd last-minute wijzigingen. Helaas heeft Jason Hickel COVID. Hij kan hierdoor niet deelnemen aan het programma.
  – David van Reybrouck zal solo deelnemen aan Colonizing the future en Karim Benammar neemt zijn plek over om 17:30 in de Melkweg Max met een nieuw programma: Shaping a climate positive future.
  – Ook Gil ’the Grid’ heeft COVID en kan niet aanwezig zijn bij het programma Breken met stigma om 18:50 in de Kring. Hij wordt vervangen door programmamaker Aram Balian.
  – Oded Galor heeft problemen met zijn gezondheid. Hij zal daarom via stream deelnemen aan The origins of inequality om 19:00 uur in Paradiso Grote Zaal.
 • Misschien heb je je ticket alweer maanden geleden gekocht en ben je aan het zoeken in je inbox. De tickets zijn verstuurd door Yourticketprovider. Kun je ze nog niet vinden? Je kunt ook via http://www.ticketopvragen.nl/ je ticket(s) nogmaals opvragen.

 • We raden je aan met het OV of de fiets naar ons festival te komen. Kom je toch met de auto? Dan raden we je aan bij Q-Park Byzantium te parkeren.

 • Je kunt je ticket inwisselen voor een festivalbandje op 30 oktober vanaf 11:30 bij De Melkweg, Paradiso, Bellevue en De Balie. Met dit bandje krijg je toegang tot alle festivalprogramma’s. Kom je pas later naar het festival toe? Vanaf 14:30 kun je alleen nog bij De Balie je bandje ophalen. En let op: als je een studententicket gekocht hebt, vragen we je om je studentenpas.
 •  Als je het festival bezoekt krijg je bij het ophalen van je festivalbandje een tasje met daarin ons programmaboekje en blokkenschema. Vind je het fijn om hier thuis al naar te kijken? Hier vind je het boekje en hier het schema.

 

 • Elke zaal heeft een maximumcapaciteit, dus we kunnen niet garanderen dat je altijd een plekje hebt. Zorg dus dat je op tijd bij de programma’s bent die je écht niet wilt missen.
 • Heb je een beperking waarmee wij rekening kunnen houden, laat het ons weten. Alle locaties zijn rolstoeltoegankelijk behalve Club Up/De Kring. We helpen je graag dus mail ons waar je naartoe wilt en we zorgen dat we voor je klaarstaan: mail@brainwashfestival.nl.

 • Op alle locaties van Brainwash Festival kun je terecht voor een drankje. Op en rond het Leidseplein zijn er tal van plekken waar je een frietje of snelle hap kan eten. Ook bij MILK, het café van de Melkweg, kun je zo’n hap krijgen. De festivallocaties De Balie en De Smoeshaan (Bellevue) hebben een restaurant. We kunnen niet garanderen dat er plek is, dus check of je kunt reserveren als je zeker wilt zijn van een tafeltje.

 • Eindig je festivaldag op de afterparty in de Kring waar dj Joost van Bellen en dj Shady Lady tot laat draaien!

Heb je nog een vraag voor ons? Laat het ons weten via mail@brainwashfestival.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!