Studenten hebben bij Brainwash Festival een streepje voor. Daarom bieden we tijdelijk een studentenkorting van maar liefst 50% op de originele ticketprijs. Zo betaal je slechts €22,50 voor een passe-partout waarmee je alle programma’s op 30 oktober bezoekt! Let op: het aantal studententickets is beperkt.

studentenkorting

hoe werkt het? 

Je kunt hier je online ticket boeken. Wannneer je op de ticketpagina bent, kun je een apart kaartje genaamd ‘Student’ aanklikken. Je ticket ontvang je als pdf in je mail. Bij het afhalen van je polsbandje op het festival vragen we om je e-ticket, een geldige collegekaart of bewijs van inschrijving (mbo/wo/ho) en een identiteitsbewijs.  

over brainwash festival

Op Brainwash Festival 2022 kantelen filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers de blik op onszelf en de wereld waarin we leven. Schurende ideeën, gedurfde gedachten en nieuwe visies komen samen op het grootste jaarlijkse denkfestival van Nederland en België, op 30 oktober 2022 in Amsterdam.

koop je tickets

De ticketverkoop voor Brainwash Festival 2022 is in volle gang. Koop hier je studententicket(s)!

ontdek de line-up

Er zijn al een aantal geweldige sprekers aangekondigd! Binnenkort maken we de volledige lijst met namen bekend. Bekijk hier de line-up.

bekijk de thema's

Benieuwd naar het programma? We lichten hier alvast een tipje van de sluier op.

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!