steun ons

Vrienden en partners zijn voor ons onmisbaar. Wil je als particulier of met je bedrijf een onmisbare bijdrage leveren aan de programmering van het grootste denkfestival van Nederland en België? Bekijk de mogelijkheden.

word brainwash vriend

Door lid te worden van de vriendengroep van Brainwash Festival draag je bij aan de programmering van het grootste denkfestival van Nederland en België. Door jouw steun kunnen we spannende gesprekken organiseren, schurende performances programmeren en de meest toonaangevende denkers uitnodigen.

Je wordt vriend van het festival voor 250 euro per jaar. Stichting Brainwash heeft de status van culturele ANBI. Bij een schenking aan een organisatie met een ANBI-status is het mogelijk om de gift af te trekken van je belastbaar inkomen.

lees hier meer over de vriendschap >>

word partner

Voor bedrijven en partners kijkt Brainwash Festival graag samen naar wat het beste past. We ontwikkelen partnerships op maat, altijd gedreven door de inhoud en gedeelde waarden.

Door je te verbinden als partner aan het Brainwash Festival kan je op verschillende manieren als bedrijf bijdragen aan de ontwikkeling van onze programmering. Voor onze partners organiseren we bijvoorbeeld workshops, een expertmeeting of kennissessies. 

lees hier meer over een partnerschap >>

 

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!