partner van het festival

Voor bedrijven en partners kijkt Brainwash Festival graag samen naar wat het beste past. We ontwikkelen partnerships op maat, altijd gedreven door de inhoud en gedeelde waarden.

Nieuwe toekomstperspectieven
Onze missie ‘rethink the system’ staat centraal op ons festival: het denken en discussiëren over nieuwe systemen en het invoelbaar maken van mogelijke alternatieven. We presenteren een verscheidenheid aan visies op de grootste uitdagingen van vandaag en moedigen het gesprek en de uitwisseling van gedachten aan. Hoe kunnen we het anders doen?

Hoe werken we samen?
Door je te verbinden als partner aan het Brainwash Festival kan je op verschillende manieren als bedrijf bijdragen aan de ontwikkeling van onze programmering. Voor onze partners organiseren we bijvoorbeeld workshops, een expertmeeting of kennissessies. Ook kun je er als partner voor kiezen om je te verbinden aan een specifieke zaal met programma’s en thema’s die passen bij de doelstellingen van je bedrijf. Daarnaast maken we onze samenwerking zichtbaar. We ontplooien gerichte communicatie momenten om de merkstrategie en communicatie kracht bij te zetten.

Voor meer informatie, mail naar: marije@brainwashfestival.nl 

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!