Human-route

Geen zin om het programmaboekje en blokkenschema door te spitten? We’ve got you! In deze uitgestippelde route van Human, de omroep die mens en wereld graag vooruit helpt, krijg je alle highlights mee uit het programma over idealen, identiteiten en gedeelde toekomstdromen.

13:00 | Brakke Grond, Grote Zaal
Wie zijn de idealisten van vandaag en wanneer wordt een ideaal een ideologie? In Het Filosofisch Kwintet onderzoekt Clairy Polak onze idealen met Kwame Anthony Appiah, Philipp Blom, Marli Huijer en Stijn Sieckelinck.

14:10 | De Kleine Komedie
Strafrechtadvocaat Bénédicte Ficq, longarts Wanda de Kanter en Denker des Vaderlands Daan Roovers onderzoeken wie er verantwoordelijk is voor je gezondheid. Ben jij dat zelf? Of heeft de overheid ook een verantwoordelijkheid? Denk mee tijdens De gevaarlijke vrijheid van verslaving.

16:40 | Brakke Grond, Grote Zaal
Het beste van het festival zie je terug in vier Brainwash Talks. En deze wil je zeker niet missen! Met Neuroloog Jules Montague over identiteit, filosoof Daan Roovers over zelfkennis, wetenschapper Rose George over bloed en econoom Guy Standing over radicale ongelijkheid.

20:10 | Trippenhuis
Marjolijn van Heemstra nodigt je in Stadsastronaut uit om de wereld te bekijken vanuit het perspectief van een ruimtevaarder: voorbij de waan van de dag en met zorg voor onze kleine blauwe planeet.

Bekijk ook onze tips & tricks voor een geslaagde festivaldag! ▶︎