brainwash festival 2024

60 programma’s   •   27 oktober 2024   •   leidseplein amsterdam

Zo’n 60 programma’s, een overvloed aan radicale ideeën, toffe performances en botsende visies. Van 25 tot en met 27 oktober 2024 vindt Brainwash Festival plaats! 

Op Brainwash Festival komen meer dan 100 baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om antwoorden te vinden op de grootste vragen van vandaag. Met je festivalticket krijg je toegang tot alle programma’s op onze festivallocaties in Amsterdam.

Binnenkort maken we de eerste namen  van onze line-up en het overkoepelende thema bekend! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Instagram voor het laatste festivalnieuws.”

tickets >>

 

praktische informatie

Datum: 27 oktober 2024 (centrale festivaldag)
Tijd:
13:00 – 00:00
Locaties in Amsterdam: Melkweg, Paradiso, De Balie, de Kring en Theater Bellevue
Very Early Bird Festival Ticket: €36 (uitverkocht)
Early Bird Tickets: €39,00 (uitverkocht)
Student Festival Ticket: €30,50 (beperkt verkrijgbaar)
Normaal Festival Ticket: €41,50

Een Festival Tickets geeft toegang tot alle programma’s van het festival op 27 oktober 2024. Tickets voor de Festival Specials op andere dagen zullen los verkrijgbaar zijn.

tickets >>

 

 

terugblik brainwash festival 2023

Als de grote verhalen verdwenen zijn, systemen niet meer voldoen, rampen en catastrofes elkaar in rap tempo opvolgen en we ons collectief verdwaald voelen, wat staat ons dan te doen? Welke keuzes maken we? Op Brainwash Festival 2023 zochten we naar antwoorden.

Ons programma bestond uit zo’n 60 talks, performances en brainstormsessies. Benieuwd welke programma’s er allemaal plaatsvonden? Bekijk dan ons blokkenschema van 2023.
En voor een terugblik: bekijk de foto’s van de Opening Night en het Festival!

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!