brainwash festival 2023

60 programma’s  •   29 oktober 2023   •   leidseplein amsterdam   
Je hebt steeds minder grip. De toekomst voelt onzeker. Scrollend door je timeline zie je een wereld aan je voorbijtrekken die roept om verandering. Maar waar te beginnen? Naar welke ideeën luister je? Wat geeft houvast?

Op Brainwash Festival verzetten we ons tegen doemdenken en zetten we koers uit. In meer dan 60 programma’s komen de meest baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om met ons door deze onzekere tijden te navigeren. Op 4 oktober maken we het blokkenschema bekend!

tickets >>

onze line-up

Performances, lezingen, gesprekken en workshops door een overweldigende line-up aan sprekers. Op één dag komen al deze denkers en makers samen om zich te buigen over de grote vragen van vandaag.

praktische informatie

Datum: 29 oktober 2023
Tijd:
13:00 – 00:00
Locaties in Amsterdam: Melkweg, Paradiso, De Balie, Club Up, de Kring en Bellevue
Festival Ticket: €42,50
Student Ticket: €29,50 (te koop zolang de voorraad strekt)

tickets >>

 

de dagen vóór het festival

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober lopen we warm voor de grote festivaldag met een aantal festival events op bijzondere locaties in Amsterdam. Op vrijdagavond 27 oktober openen we ons festivalweekend met een wervelende Opening Night in de Brakke Grond. Op zaterdag 28 oktober organiseren we vijf Festival Book Clubs waarbij we inzoomen op indrukwekkende boeken van festivalsprekers. Kom je ook?

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!