festival book clubs

28 oktober 2023   •   meerdere locaties 
Heb je zin om met ons de diepte in te gaan? Doe dan mee met onze festival book clubs! We organiseren vier clubs op bijzondere locaties in Amsterdam. In elke club stellen we het werk van een festivalspreker centraal. We gaan met elkaar én een speciale gast in gesprek over wat het boek ons te vertellen heeft.

De Brainwash Book Club is een kleine bijeenkomst waarin we, net als in een ‘gewone’ leesclub, samen bespreken welke inzichten en ideeën het boek ons heeft opgeleverd. Geen tijd om het boek te lezen, of heb je maar een deel gelezen? Geen probleem. De Book Club is ook bij te wonen zonder voorbereiding!

lees mee >>

de festival book clubs:

Deze book clubs organiseren we samen met Athenaeum Boekhandel. De boeken zijn verkrijgbaar in hun webshop.

Wil je ook na het festival op de hoogte blijven van onze book clubs? Volg ons dan op Instagram. Daar kondigen we geregeld nieuwe bijeenkomsten aan.

 

 

meer brainwash

27 oktober 2023
opening night

Kom naar de onvergetelijke opening van Brainwash Festival! We vieren de start van ons festivalweekend met spannende sprekers, radicale voorstellen voor de toekomst, performances en DJ’s.

info & tickets >>

29 oktober 2023
brainwash festival

Op Brainwash Festival verzetten we ons tegen doemdenken en zetten we koers uit. In meer dan 60 programma’s komen de meest baanbrekende filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers samen om met ons door deze onzekere tijden te navigeren.

info & tickets >>

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!