faq collective loneliness

Je kunt kaarten bestellen via onze ticketpagina.

Op de woensdag vooraf aan het evenement ontvang je van ons een mail met instructies en links naar de specifieke programmaonderdelen van dit Brainwash Weekend. Heb je deze mail op dat moment nog niet ontvangen? Mail ons op mail@brainwashfestival.nl

Met een ticket voor een online Brainwash Weekend, kun je tot twee weken na afloop van de live registratie de programma’s terugkijken. Meepraten of een vraag stellen aan een van de sprekers, kan natuurlijk alleen maar als je live aanwezig bent.

Dit is geen probleem, je kunt gewoon meekijken op het gedeelte waar jij wel bij kunt zijn. Bekijk het programma en zorg dat je op tijd klaar zit voor het programmaonderdeel dat jij niet wilt missen.

faq algemeen

Helaas kon in 2020 ons anderhalvemeterfestival Brainwash Wanderlust op het laatste moment niet doorgaan, vanwege aangescherpte regelgeving. Mocht je toen hebben aangegeven dat je jouw ticket wil meenemen naar de volgende keer, dan is jouw ticket geldig voor Brainwash Festival op zondag 31 oktober 2021. Wij hopen uiteraard dat de wereld er dan weer een beetje ‘normaler’ uitziet en zijn volop bezig met het maken van nieuwe plannen. In mei hoor je meer over onze nieuwe plannen.

Je kunt alleen tickets via onze website bestellen. Zodra je een profiel hebt aangemaakt en je bestelling voltooid is worden de tickets direct naar je e-mailadres gestuurd. Mocht je problemen ondervinden bij het bestellen van tickets, neem gerust contact op met mail@brainwashfestival.nl

 

Kijk goed op je ticket voor welk evenement het is. Op het ticket staat de datum, tijd en locatie van het evenement vermeld. Als je een ticket hebt gekocht voor een online Brainwash Weekend, dan geeft het toegang tot alle programma’s op die datum. Bijvoorbeeld tijdens het Brainwash Weekend over collectieve eenzaamheid kun je met dat ticket alle online programma’s bijwonen op zondag 28 februari 2021.

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!