FAQ

Op 2 juni vindt onze Brainwash Special met Nick Cave en Seán O’Hagan plaats in Het Concertgebouw in Amsterdam. Heb je vragen over het programma of je bezoek? Neem een kijkje in onze FAQ.

In de Grote Zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam, op 2 juni 2023 om 20:15 uur. De deuren openen om 19:35 uur. Voor al je vragen over tickets, je bezoek en bereikbaarheid kun je terecht op de website van het Concertgebouw.

Dit programma wordt georganiseerd door Brainwash Festival en maakt deel uit van onze reeks Brainwash Specials, programma’s die we door het jaar heen organiseren. Bekijk onze agenda voor het hele overzicht.

 

Seán O’Hagan zal Nick Cave ongeveer 60 minuten interviewen. Daarna gaan ze met de zaal in gesprek en is er ruimte voor vragen vanuit het publiek. Nick Cave zal niet spelen. 

Zeker! Na het gesprek tussen Seán en Nick is er volop tijd om je vragen aan hen te stellen. 

De ticketverkoop voor deze Brainwash Special met Nick Cave en Seán O’Hagan start op 21 april 2023 om 11:00 uur. Ga hiervoor naar deze pagina en klik op ’tickets’. Je wordt dan naar een verkoopscherm van Het Concertgebouw geleid.

Zorg dat je onze website in de gaten houdt, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven.

1e rang met paperback Faith, Hope and Carnage €59,- (boekprijs los €14,99)
1e rang zonder boek €46,50
2e rang €38,50
3e rang €28,50

Als je een ticket inclusief boek hebt gekocht of los hebt besteld dan kun je jouw exemplaar ophalen in de Spiegelzaal van Het Concertgebouw. Dit kan voorafgaand aan het gesprek tussen 19:35 – 20:05 of na afloop tussen 21:45 – 22:45.

Ticketverkoop loopt via Het Concertgebouw. Zoek daarom in je inbox op Het Concertgebouw. Kom je er niet uit? Bel dan de Concertgebouwlijn: dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur: 020 – 671 83 45 (regulier tarief).

Je kunt ook kijken op de website van Het Concertgebouw: hulp bij kaarten bestellen en veelgestelde vragen.

Nick Cave en Seán O’Hagan signeren op 2 juni tussen 11:00 en 12:30 bij Athenaeum Boekhandel op het Spui in Amsterdam. Na het gesprek in Het Concertgebouw is er helaas geen mogelijkheid om je boek te laten signeren. Er is wel een boekverkoop in Het Concertgebouw met een gelimiteerd aantal gesigneerde exemplaren. Voor informatie over de boekverkoop en signeersessie kun je terecht bij Athenaeum Boekhandel Spui. 

Deze signeersessie is vol gereserveerd. 

Voor al je vragen over het plannen van je bezoek, dus ook over toegankelijkheid, kun je terecht bij Het Concertgebouw: dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur: 020 – 671 83 45 (regulier tarief). 

Bij ons! Stuur een mail naar pers@brainwashfestival.nl. 

 

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Brainwash Festival en ontvang al het nieuws over onze Brainwash Special met Nick Cave en Seán O’Hagan als eerste in je inbox. Blijf op de hoogte van onze events en ontdek wat het team van Brainwash Festival raakt en inspireert.

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!