onze coronaregels

Om onze programma’s en het festival te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig. Op ons festival wordt namelijk geen 1,5 meter afstand gehouden. Wel doen we er natuurlijk alles aan om te zorgen dat ons festival zo veilig mogelijk is en jij een leuke dag hebt!

Het coronatoegangsbewijs
Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je:

1. volledig bent gevaccineerd,
2. een geldig herstelbewijs hebt of
3. een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt.

Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Via testenvoortoegang.org kan je zien welke testlocaties bij jou in de buurt zijn.

Toegangschecks op het festival
Ons festival vindt op verschillende locaties plaats. Bij elke locatie zul je gevraagd worden om je coronatoegangsbewijs. De locaties zijn namelijk verantwoordelijk voor het handhaven van de regels.

Niet-Nederlandse bezoekers
Kijk voor informatie over het verkrijgen van een geldig coronatoegangsbewijs op de website van de Rijksoverheid. Internationale bezoekers binnen de EU kunnen ook toegang krijgen tot activiteiten of evenementen met een Digitaal Corona Certificaat (DCC).

Tijdens je bezoek
We vragen je rekening met elkaar te houden. Op de verschillende locaties zal je worden geïnformeerd over de geldende looproutes. En dit spreekt natuurlijk voor zich: kom niet als je griep of verkoudheidsklachten hebt.

Mogelijke aanscherping van de regels
Bovenstaande maatregelen zijn voortgekomen uit de persconferentie van dinsdag 14 september. Mochten er na deze datum strengere maatregelen gaan gelden en het festival in vertrouwde vorm niet door kunnen gaan dan bieden we je een ticketregeling aan. Wij zullen je dan de optie geven om jouw aankoopbedrag als tegoed mee te nemen voor toekomstige evenementen, of om jouw aankoopbedrag retour te ontvangen (minus de servicefee van 2 euro). Een bedrag doneren zal ook tot de opties behoren.

Kaartkopers na 19 september
Mocht het scenario van tweederde capaciteit (zoals voor 14 september gold) terugkeren dan zullen we de kaartkopers die na 19 september een ticket gekocht hebben helaas niet welkom kunnen heten. Deze kaartkopers ontvangen dan hun ticketbedrag volledig retour (incl service fee). Iedereen die voor 19 september een kaart gekocht heeft kan wel bij het festival zijn.

En nog even iets
We respecteren jouw keuze om wel of niet te vaccineren. Jouw lijf, jouw beslissing. Dit zijn de maatregelen die door de overheid gesteld worden en die wij volgen.

Heb je vragen over je bezoek aan Brainwash Festival en onze coronaregels? Stuur dan een mailtje naar mail@brainwashfestival.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!