nick cave and seán o’hagan in conversation

De legendarische muzikant, componist en schrijver Nick Cave en journalist Seán O’Hagan bespreken hun bestseller Faith, Hope and Carnage in een bijzondere Brainwash Special op 2 juni in Het Concertgebouw.

faith, hope and carnage

Muzikant en schrijver Nick Cave en journalist Seán O’Hagan bespreken hun bestseller Faith, Hope and Carnage. In het boek, gebaseerd op meer dan veertig uur aan gesprekken tussen Cave en O’Hagan, gaan ze in op vragen over geloof, kunst, muziek, vrijheid, verdriet en liefde.

We worden naar Cave’s vroege jeugdjaren gevoerd om via zijn liefdes, zijn arbeidsethos en zijn ingrijpende transformatie van de afgelopen jaren terug te keren naar het heden. Het is een inspirerend en hoopvol gesprek en een uitgelezen kans om de verhalen van deze creatieve visionair uit de eerste hand te horen.

I think songs have a way of talking into the future. nick cave

praktische informatie

Locatie: Grote Zaal van Het Concertgebouw, Amsterdam
Datum: 2 juni
Tijd: 19:35 inloop, 20:15 start programma
Voertaal: Engels
Let op: Nick Cave gaat met Seán O’Hagan en het publiek in gesprek. Hij zal niet spelen.

heb je een vraag?

Kijk op onze FAQ-pagina.

signeersessie bij athenaeum boekhandel

Samen met Athenaeum Boekhandel hebben we Nick Cave en Seán O’Hagan uitgenodigd. Ze zijn op 2 juni tussen 11:00 en 12:30 aanwezig in Athenaeum Boekhandel Spui om hun boek Faith, Hope and Carnage te signeren. Let op: de plekken voor deze signeersessie zijn vol gereserveerd. Lees hier meer! 

blijf op de hoogte

Op Instagram en via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van al het Brainwash-nieuws. Schrijf je in en volg ons (vergeet niet je notificaties aan te zetten).

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief >>

meer brainwash
  • brainwash festival

    Eén dag, zo’n 60 programma’s en een overvloed aan radicale ideeën, toffe performances en botsende visies. Op 29 oktober 2023 is het weer tijd voor Brainwash Festival. Early Birds zijn nu te koop!

    lees meer
  • brainwash @ down the rabbit hole

    Ook deze zomer duiken we weer het konijnenhol met een speciaal programma op Down the Rabbit Hole. In mei maken we bekend wat voor toffe dingen we daar gaan doen. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven.

    lees meer

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!