Deel je woede! Het klimaat gaat naar de klote, mentale en fysieke grenzen worden dagelijks overschreden en het grote geld regeert. De tijd van lief glimlachen en knikken is voorbij: we need your rage.

Op donderdagavond 20 april komen kunstenaars, activisten, dansers, schrijvers en filosofen samen in RADION voor onze Brainwash Night: Anger Issues. Samen brengen we een ode aan woede. Wat maakt ons echt razend? En hoe zetten we onze razernij in voor positieve verandering?

programma

De Brainwash Night bestaat uit zo’n 12 talks en performances. Danser Keren Rosenberg daagt je uit om je innerlijke vuur te laten ontvlammen, schrijver Maryam Hassouni vertelt ons hoe pijnlijk en woedendmakend seksisme en racisme in de filmindustrie kunnen zijn, onderzoeker en activist Chris Julien spreekt met verschillende activisten van Extinction Rebellion over de relatie tussen woede en vreedzaam protest.

Schrijver Basje Boer toont ons de lekkerste woede op het witte doek, performer Elfie Tromp klimt op de barricades en op onze Anger Release Party met DJ Fredo kun je je emoties laten gaan. En er is nog veel meer! Binnenkort maken we het hele programma bekend. Houd onze website en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven.

Bekijk hier het hele programma.

waar en wanneer?

De Brainwash Night: Anger Issues vindt plaats op donderdag 20 april 2023 in RADION Amsterdam. Het programma duurt van 19:30 tot 23:00. De deuren gaan open om 19:00. De Anger Release Party gaat door tot ongeveer 00:00. De voertaal is Nederlands.

tickets

Koop hier je ticket(s). Een los ticket kost €18,50. Samen boos worden? Er is een beperkt aantal Share Your Anger Tickets beschikbaar! In onze ticketshop zijn deze alleen per set van twee tickets te koop voor maar €16 per persoon.

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!