dit wordt brainwash festival 2021

Wat als je de belangrijkste vragen van nu voorlegt aan de meest toonaangevende filosofen en wetenschappers en de spannendste makers en schrijvers van dit moment? Brainwash Festival (30 en 31 oktober) is een explosie van gedachten, vragen en ideeën met meer dan 150 sprekers in circa 80 programma’s. Bekijk nu de line-up!

wat kun je verwachten?

Performances, talks, gesprekken, films en voorstellingen. En als het even kan: alles door elkaar! We stellen niet één thema centraal maar verkennen verschillende vragen in speciale programma-routes. Welke onderwerpen we dit jaar uitlichten lees je hier.

Dit jaar ziet ons festival er anders uit dan je van ons gewend bent. We verhuizen naar het Leidseplein met als hoofdlocaties Paradiso en de Melkweg. Ons festival krijgt een compactere vorm én we maken een deel van het programma ook online beschikbaar.

online én offline verleggen wij de grenzen van ons denken

de festivaldagen

31 oktober is de centrale dag van ons festival. Met 1 ticket krijg je toegang tot meer dan 70 programma’s op en rond het Leidseplein in Amsterdam. Tickets voor deze festivaldag zijn uitverkocht!

Maar we organiseren nog meer dit jaar. Zo organiseren we op 30 oktober drie speciale programma’s met Future Affairs (NRC) en FreedomLab, waarin we vooruitkijken naar het postpandemische tijdperk. Details over deze evenementen krijg je van ons via onze nieuwsbrief, socials en website. De kaarverkoop voor deze drie sessies start op 18 september.

corona

Op dit moment is nog niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan het bezoek aan festivals dit najaar. Zodra hier meer over bekend is, laten we je dit weten. Als Brainwash Festival 2021 vanwege corona in een andere vorm plaats gaat vinden, is er uiteraard een ticketregeling. Lees hierover meer op onze FAQ pagina.

Ontvang onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!