Brainwash Digital

Brainwash Festival

Digital

17-18 oktober

Sprekers van wereldniveau die de grootste onderwerpen van deze tijd aansnijden en met jou mogelijke toekomstscenario’s verkennen. Wanneer fysieke beperkingen wegvallen kan er opeens veel meer dan we voor mogelijk hadden gehouden. Om ook in 2020, in tijden van social distancing en dichte grenzen, een festival van internationale allure neer te zetten organiseren we een speciale online editie: brainwash digital. 

Op ons online festival verwelkomen we wereldberoemde schrijvers, filosofen en wetenschappers. Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober spreken we met hen over o.a. worstelingen met angst en liefde, over veranderende machtsverhoudingen op het wereldtoneel, over ethische dilemma’s in crisistijd en over de mogelijkheid tot systeemverandering als de wereld op zijn kop staat. 

De eerste namen maken we in juni bekend. Wel kun je vast een early-bird strippenkaart kopen om 4 van deze online programma’s bij te kunnen wonen. In plaats van 7,50 euro per programma betaal je dan 20 euro voor een pakket van vier. 

Bestel tickets

 

Let op: een ticket voor Brainwash Digital geeft geen toegang tot het anderhalvemeter festival Brainwash Wanderlust.