7 tips & tricks

Ter voorbereiding van Brainwash Festival op 26 oktober 2019 hebben we alvast 7 tips en weetjes op een rij gezet om je festivaldag nog leuker en gemakkelijker te maken. Flaneer met het grootste gemak door ons programma van ruim 80 (inter)nationale talks, voorstellingen, keynotes & literaire programma’s.

tip 1 | brainwash helpdesk

Heb je keuzestress? Ben je de weg kwijt? App de Brainwash Helpdesk en we helpen je verder! Zo werkt het: voeg+31 6 58 80 93 38 toe aan je contactenlijst in WhatsApp en app Brainwash AAN voor tips. Je ontvangt relevante tips én via dit nummer kun je al je vragen aan ons kwijt.

tip 2 | wees op tijd!

Als je een programma absoluut niet wil missen, zorg dan dat je 30 minuten voor aanvang bij de locatie aanwezig bent. Een festivalticket biedt geen garantie op een zitplek.

tip 3 | ververs het online blokkenschema

In het online blokkenschema kun je zien of een programma vol is. Check programma.brainwashfestival.nl en vergeet niet te refreshen!

tip 4 | houd rekening met wandelafstand

Houd rekening met de afstanden tussen de locaties. Deze kunnen verschillen. Bekijk hier alvast de kaart van het festivalgebied.

tip 5 | verlaat de zaal na het programma

Om iedereen een eerlijke kans te geven op een plekje, vragen we je om na afloop van een programma de zaal te verlaten.

tip 6 | rolstoeltoegankelijkheid

Bijna alle locaties van het festival zijn rolstoeltoegankelijk, behalve De Agnietenkapel, Frascati IV en Kapitein Zeppos.

tip 7 | voed de geest en vul je maag

Vergeet tijdens al het denkwerk niet te eten! Bij bijna alle festivallocaties kun je een drankje halen en op de volgende locaties kun je op vertoon van je festivalbandje een betaalbare maaltijd krijgen:

Brakke Grond – Nes 45
Frascati – Nes 63
Trippenhuis – kloveniersburgwal 29
De Bierfabriek – Nes 67
Café ’t Gasthuys Grimburgwal 7
Terpentijn – Rokin 103

(We kunnen helaas niet garanderen dat er altijd plek is.)

Kijk hier voor alle praktische informatie voor Brainwash Festival 2019