Steun

Maak Brainwash Festival mogelijk!

Brainwash Festival wordt zonder winstoogmerk georganiseerd door Stichting Brainwash. Wilt u ons helpen om verheldering te bieden in tijden van verwarring? Uw steun is meer dan welkom. Hiermee maakt u de organisatie van het festival mogelijk en stimuleert u direct de kwaliteit van de programmering.

Liefhebber

Voor €55 euro per jaar bent u al Liefhebber. U ontvangt als eerste het Brainwash Boek, dat tijdens het festival verschijnt, samen met het programmaboekje.

Fan

Voor €275 euro per jaar bent u Fan. Als Fan krijgt u toegang tot Brainwash Festival en alle andere programma’s van Brainwash. Ook ontvangt u als eerste het Brainwash Boek en programmaboekje.

Supporter

Voor €750 euro per jaar bent u Supporter. Als dank voor uw aanzienlijke bijdrage krijgt u, behalve toegang tot alle programma’s, ook de gelegenheid om tijdens verschillende speciale borrels in gesprek te gaan met de sprekers van Brainwash Festival.

Rots in de branding

Voor €1.500 euro per jaar bent u Rots in de branding. U krijgt toegang tot een exclusief diner d.d. vrijdag 27 oktober in The Grand. Met een exclusief klein gezelschap en een groot aantal sprekers van het festival luistert u naar enkele korte bijzondere lezingen onder het genot van een fantastische maaltijd.

Wilt u Brainwash Festival steunen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met festivaldirecteur Ted Tettero via 020-2200080 of ted [at] brainwashfestival . nl