Stage

Kom vanaf de zomer stage lopen bij Brainwash! Help bij het organiseren van inhoudelijke evenementen en zie van kop tot staart wat er komt kijken bij het produceren van programma’s die aanzetten tot denken. Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV naar info@brainwashfestival.nl.

Waar werk je?
Brainwash is een multidisciplinair denkfestival met vertegenwoordigers uit kunst, filosofie, journalistiek, comedy, wetenschap, theater en muziek. Na twee uitverkochte en succesvolle edities in Amsterdam en een in Den Haag, zijn we nu al volop bezig met de voorbereidingen van de Amsterdam editie in Oktober 2017. Jij kan helpen om de aankomende edities weer tot een succes te maken. Je werkt in een klein en gepassioneerd team bij The School of Life in Amsterdam. Onder invloed van aanstekelijke motivatie werken we samen naar Brainwash toe.

Wat doe je?
Je gaat je bezighouden met gevarieerde werkzaamheden als programmering, marketing, productie, communicatie en eventmanagement.

Wie ben je?
Interesse in/verwantschap met filosofie is een vereiste. Een relevante HBO/WO opleiding is een pré. Je bent enthousiast, zelfstandig en ondernemend.

Wat krijg je?
Een geweldige tijd met een fantastisch eensgezind team. Een waardevolle werkervaring: de kans om een festival mede te organiseren en een markt-conforme stagevergoeding.

Wanneer?
Vanaf begin juli tot en met augustus of vanaf augustus tot december.

Soliciteren?
Stuur je motivatie en CV naar info@brainwashfestival.nl